Novi singl za Trnje – Obori me sa nogu

Obori me sa nogu

Bend Trnje koji je osvojio prvo mesto po glasovima publike na festivalu BARF 2015, ima novi singl “Obori me sa nogu”.

Bend Trnje je nastao 2015. godine u Beogradu kao autorski projekat Luke Raškovića (vokal, bas gitara, tekst i muzika), a pored njega u prvobitnoj postavi benda su bili i: Saša Otašević (gitara), Vladimir Bejin (bubanj) i Marko Gradjina (gitara).

Bend je osvojio prvo mesto po glasovima publike na festivalu BARF 2015, koji je održan 13.12.2015 u Beogradu, u Domu omladine Beograda (sala Amerikana) i time dobio mogućnost da iskoristi nagradu koju dodeljuje vrhunski muzički studio “Mašina 23”, a to je 25 sati snimanja u studiju.

U martu 2016. godine Trnje objavljuje svoj prvi singl za pesmu “Kaži mi, kaži”, kao rok obradu čuvene pesme čika Jove Jovanovića-Zmaja. Za ovu pesmu je uradjen i spot koji je radio Aleksandar Karić i njegova produkcija Loud Labs.

Novi singl za Trnje – Obori me sa nogu

Pesma “Obori me sa nogu” je snimljena u studiju Mašina 23. Aranžman je uradio Saša Otašević, koji je i odsvirao gitarske deonice, a bubnjeve je svirao Vladimir Bejin. Tekst, muziku, vokal i bas deonice, kao i na svim pesmama do sada, potpisuje osnivač i frontmen benda, Luka Rašković.