Rok scena mladih bendova Vračara

Rok scena mladih bendova Vračara

Rok scena mladih bendova Vračara je projekat koji se održava drugu godinu zaredom, u organizaciji Udruženja rok muzičara Srbije i uz pomoć i pod pokroviteljstvom beogradske opštine Vračar radi afirmacije rok stvaralaštva mladih na Vračaru

Rok scena mladih bendova Vračara

Udruženje rok muzičara Srbije posle uspešnog prvog projekta u 2015. godini, i ove 2016. godine organizuje, svake nedelje u novembru 2016. godine takmičenje rok bendova sa Vračara.

Pravo prijavljivanja za festival “Rok scena mladih bendova Vračara” imaju svi muzički rok bendovi, bez obzira na broj članova, čiji je bar jedan član, na dan prijave, sa prebivalištem na opštini Vračar u Beogradu.

Prijave se vrše od 26.09-30.10.2016. godine u prostorijama Udruženja rok muzičara Srbije, ulica Mutapova 12, ili elektronski slanjem prijave na urmus.org@gmail.com

Sve dodatne informacije vezane za festival možete dobiti svakog dana od 16.00 do 22.00 na telefone 011/2443007 ilii 063/8482 668, a osoba za kontakt je predsednik Udruženja rok muzičara Srbije, Predrag Cvetković.

Nastupi bendova na rok sceni mladih bendova Vračara

  • 06.11.2016 – Door Window Nine, Bonfire
  • 13.11.2016 – Urinarni Takt, Konstantno u minusu

Door Window Nine (Beograd)

Mi smo alternativni rock bend iz Beograda koji isključivo snima i radi pesme na engleskom jeziku.
Okupili smo se početkom 2016. godine i od tada neprekidno radimo na muzici. Bend se sastoji od 3 člana: Stefan Živković – Teci (gitara/vokal), Luka Vukićević – Lula (bas gitara), i Katarina Stevanović – Kaća (bubnjevi).

Bonfire (Beograd)


Bend Bonfire je osnovan u oktobru 2015. godine. Najviše sviraju strani rok/hard rok (Paramore, Pearl jam, Halestorm, Foo Fighters…). Svirali su po mnogim beogradskim klubovima (Danguba, Fest, Vrtoglavica) i na mnogim manifestacija. Od skoro su počeli i sa autorskim radom, tako da na koncertima, pored stranih rok hitova sve češće izvode i svoje pesme.

Pitajte nas

Pitajte nas sve što Vas zanima a vezano je Rok scenu mladih bendova Vračara i odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku