Prijava na BARF9

BARF9
  • Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, objavljuje konkurs za učešće bendova/autora na ovogodišnjem izdanju festivala.

Prijave za učešće trajaće od 25. oktobra do 25. novembra, nakon čega će 6 odabranih finalista nastupiti na finalnoj večeri koja će se održati 15. decembra. Finaliste kao i do sada bira komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a.
Već tradicionalno, finale festivala biće održano u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana. Bendovi/autori finalisti imaće priliku da uz najbolju produkciju prezentuju svoje pesme!

Svi bendovi/autori se na BARF9 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama!

MAJDAN - pobednici BARF8

MAJDAN – pobednici BARF8

VREDNE NAGRADE!

URMUS se kao i uvek potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF9.
Pobednike festivala očekuju vredne novčane nagrade: prvoplasirani bend/autor osvaja 100.000 RSD, drugoplasirani 50.000 RSD. Pobednik po glasovima publike dobija 30 sati snimanja u studiju COMEBACK.
Pored novčanih nagrada, pobednike i finaliste očekuju i druge vredne nagrada: direktan plasman u polufinale Zaječarske gitarijade 2020 i kvalifikaciona takmičenja Bunt Rok festivala 2020, gostovanja u emisiji Bunt i još mnogo drugih vrednih nagrada.
Prošlogodišnju saradnju uspešno nastavljamo i sa izdavačkom kućom RnR Records koja po svom izboru nagrađuje dva benda sa finalnog dela festivala: (1) izdanjem u fizičkoj (CD) i digitalnoj formi, kao i medijsku promociju i plasman u roku od godinu dana i (2) izdanjem u digitalnoj formi propraćeno medijskom promocijom i plasmanom.
Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica našeg stalnog sponzora firme STUNNER.

URMUS kao organizator festivala nastoji da uveća nagradni fond do održavanja finalne večeri.

 

MAJDAN, prošlogodišnji pobednici

URMUS poziva sve bendove i autore da se u što većem broju prijave za učešće na Beogradski autorski rok festival!

Više informacija o uslovima učešća i nagradnom fondu možete naći ovde.

Formular za prijavu bendova/autora možete naći ovde.