Otvoren konkurs za učešće na festivalu BARF 2018

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, objavljuje konkurs za učešće bendova/autora na ovogodišnjem izdanju festivala.

Prijave za učešće trajaće od 1. novembra do 1. decembra, nakon čega će 8 odabranih finalista nastupiti na finalnoj večeri koja će se održati 23. decembra. Finaliste bira komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a.
Kao i prethodnih godina, finale festivala biće održano u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana. Bendovi/autori finalisti imaće priliku da uz najbolju produkciju prezentuju svoje pesme!

Svi bendovi/autori se na BARF8 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama!

pobednici festivala BARF 2016

LARSKA – pobednici festivala BARF 2016

URMUS se kao i uvek potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF 2018.
Nagradni fond je znatno uvećan, nakon prošlogodišnjeg nešto skromnijeg izdanja. Pobednike festivala očekuju vredne novčane nagrade: prvoplasirani bend/autor osvaja 100.000 RSD, drugoplasirani 50.000 RSD, dok će pobednik po glasovima publike kući odneti 25.000 RSD.
Pored novčanih nagrada, pobednike i finaliste očekuju i druge vredne nagrada.

 

URMUS poziva sve bendove i autore da se u što većem broju prijave za učešće na Beogradski autorski rok festival!

Više informacija o uslovima učešća i nagradnom fondu možete naći ovde.

Formular za prijavu bendova/autora možete naći ovde.