Otvoren konkurs za treći BUNT rok festival

treći BUNT rok festival

Treći BUNT rok festival

Konkurs za treći BUNT rok festival

Radio-televizija Srbije i emisija “Bunt” raspisuju konkurs za učešće demo-bendova na takmičenju “Bunt rok festival”. Konkurs se raspisuje za nove, neafirmisane rok izvođače, bez objavljenog zvaničnog izdanja. Pravo učešća imaju svi autorski demo-bendovi i neafirmisani izvođači iz Srbije.

Uslovi konkursa

Biografiju i fotografiju benda, kao i pesmu u trajanju do pet minuta i tekst pesme, možete poslati na email adresu: buntrokfestival@gmail.com ili na adresu: Takovska 10, 11000 Beograd, sa naznakom za Bunt Rok Festival 2017.

Prijavljivanje na treći BUNT rok festival traje do 03.02.2017. godine.

Na nedavno održanom finalu festivala BARF 2016, pobednik festivala, grupa Larska iz Kragujevca, je po propozicijama festivala, pored glavne nagrade u visini od 100.000,00 dinara, osvojila i automatsko učešće u finalu BUNT rok festivala.

Udruženje rok muzičara Srbije poziva mlade i neafirmisane bendove da se prijave u što većem broju na treći BUNT rok festival.

BUNT rok festival

Radio-televizija Srbije pokretanjem jednog ovakvog, televizijskog festivala, kao medijski javni servis, ostvaruje svoju osnovnu misiju da informiše i edukuje kvalitetnim programskim sadržajem.

Na ovaj način razvija se kulturna svest gledalaca, i neafirmisanim autorima pruža stvaralački podsticaj.