Objavljen konkurs za jubilarni BARF 10

Počela je prijava za deseto jubilarno izdanje Beogradskog autorskog rok festivala – BARF10.

Festival BARF10

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, objavljuje konkurs za učešće bendova/autora na ovogodišnjem jubilarnom izdanju festivala. Prijava bendova/autora za festival BARF10 trajaće od 25. oktobra do 22. novembra 2021., nakon čega će 6 odabranih finalista nastupiti na finalnoj večeri. Finaliste bira komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a. Kao i prethodnih godina, finale festivala biće održano u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana (naknadno će biti objavljen tačan datum održavanja finalne večeri). Bendovi/autori finalisti imaće priliku da uz najbolju produkciju prezentuju svoje pesme! Svi bendovi/autori se na BARF10 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka ili kao digitalno izdanje. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama!

MAJDAN – pobednici BARF8

VREDNE NAGRADE!

URMUS se kao i uvek potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF10.
Pobednike festivala očekuju vredne novčane nagrade: prvoplasirani bend/autor osvaja 60.000 RSD, drugoplasirani 50.000 RSD. Pobednik po glasovima publike dobija snimanja singla u studiju MAŠINA 23.
Pored novčanih nagrada, pobednike i finaliste očekuju i druge vredne nagrada. Pobednik festivala dobija objavljivanje digitalnog singla za PGP RTS, nastup na Bunt Rok festivalu 2022, i još mnogo drugih vrednih nagrada.
Kompletan festival se snima audio i video, tako da će nastupi svih finalista biti objavljeni na zvaničnom YouTube kanalu festivala.
Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica našeg stalnog sponzora firme STUNNER.

URMUS kao organizator festivala nastoji da uveća nagradni fond do održavanja finalne večeri.

URMUS poziva sve bendove i autore da se u što većem broju prijave za učešće na Beogradski autorski rok festival!

Više informacija o uslovima učešća i nagradnom fondu možete naći ovde.

Formular za prijavu bendova/autora možete naći ovde.