Novi website URMUS-a

URMUS

Novi website URMUS-a je zvanično pušten u produkciju 20.09.2016. godine. Nadamo se, da ćemo na ovaj način uspeti da Udruženje rok muzičara Srbije predstavimo u novom i još boljem svetlu, i da će nova web prezentacija doprineti i značajnom povećanju našeg članstva

Novi website URMUS-a

Nova web prezentacija će biti prvenstveno usmerena na rad naših članova, i to posebno na rubriku Predstavljamo, gde će mo pokušati da na najbolji način prikažemo rad svih pojedinaca i grupa u okviru našeg Udruženja, koji se bave autorskom rok muzikom.

Potrudićemo se da na prezentacijama članova istaknemo sve što je važno za njihov dosadašnji rad, njihove biografije, diskografiju, linkove ka svim socijalnim mrežama, kao i kontakt informacije.

Ono što je bitno napomenuti, je to da je izrada pojedinačnih profila besplatna za sve naše članove.

Novi webiste URMUS-a, pored rubrike gde ćemo predstavljati rad naših članova, kao bitnu i korisnu kategoriju, donosi i rubriku Česta pitanja, gde će se pored osnovnih informacija vezanih za učlanjenje u Udruženje, naći i dosta informacija o digitalnom i fizičkom izdavaštu. monetizaciji YouTube kanala, prijavljivanju i zaštiti muzičkih dela i autorskih prava i mnogim drugim temama koje su bitne za autorsko rok stvaralaštvo.

Pitajte nas

Za sve dodatne informacije, sugestije ili primedbe, pošaljite nam upit i odgovorićemo u najkraćem mogućem roku