Kup 202

Kup 202

Radio Beograd 202 i URMUS od 2017. godine pokreću novo i jedinstveno radijsko takmičenje na ovim prostorima pod nazivom KUP 202.

KUP 202

Kup 202 je osmišljen po sistemu fudbalskih kup takmičenja: osam takmičarskih grupa, sa po 4 ekipe (grupe/izvođača).

U prvom delu takmičenja, u okviru grupa, po sistemu svako sa svakim, jednom sedmično, u noćnom programu radija Beograd 202 od 00.00-03.00 (sreda na četvrtak) igraće se „utakmice“.

„Golove“ za neku od ekipa postižu slušaoci svojim glasovima (SMS, na Facebook strani Kup 202 i na Twitter nalogu Radio 202).

Naravno, pobednik je ekipa koja postigne više „golova“, odnosno dobije više glasova.

Po završetku prvog dela takmičenja, po dve najbolje plasirane ekipe iz svake grupe prolaze u drugi krug takmičenja, osminu finala, u kojoj se „utakmice“ „igraju“ knock-out sistemom i ukrštanjem, prvoplasirani iz jedne, protiv drugoplasiranog iz druge grupe.

I tako do finala.

Pravo učešća u Kupu 202 imaju isključivo aktivne grupe sa teritorije Republike Srbije, koje već ne učestvuju u Ligi 202.

U svakoj od takmičarskih grupa učestvovaće najmanje dve mlade (nove, neafirmisane, demo… nazovite to kako želite) grupe.

Neke od mladih/neafirmisanih grupa njih selektovaćemo na osnovu dosadašnjih BARF-ova (pobednici i osvajači nagrada), a neke na osnovu prijava preko web strane URMUS-a.

Prijava za Kup 202

Na radijsko takmičenje KUP 202 mogu se prijaviti svi autori/bendovi iz našeg Udruženja, a prednost imaju dosadašnji pobednici festivala BARF od 2010-2016, godine (glavne nagrade i nagrade publike), kao i članovi Uduženja koji redovnu izmiruju članarinu.

Instrukcije za slanje pesama

  • potrebno je poslati 3 pesama u MP3 formatu, što boljeg kvaliteta za radijsko emitovanje
  • mail sa pesmama možete da pošaljete kao ZIP u attachmentu ili preko WeTransfer
  • u subjectu email-a treba napisati – Naziv benda – Pesme za KUP 202
  • u telu maila napisati tačne nazive pesama i trajanje svake pesme, kao i naziv albuma ako su pesme objavljene kao izdanje
  • navesti kraću biografija/benda autora
  • u mailu poslati ime i prezime kontakt osobe i telefon
  • pesme se šalju na email kupbeograda202@gmail.com

Parovi i stanje na tabeli

Pogledajte stanje na tabeli i parove KUP-a 202 

Kup 202

https://www.facebook.com/Kup202