Humanitarni koncert “Put ka Suncu 3” posvećen Zoranu Božinoviću

Humanitarni koncert "Put ka Suncu 3"

Humanitarni koncert “Put ka Suncu 3″ posvećen uspomeni na jednog od heroja rok gitare i članu poznate beogradske grupe ”Pop Mašina”, Zoranu Božinoviću, održaće se u ponedeljak 10.10.2016. godine u Ustanovi kulture “Palilula” u Beogradu u ulici Mitropolita Petra br. 8 kod Hale Pionir.

Humanitarni koncert “Put ka Suncu 3”

Humanitarni koncert “Put ka Suncu 3” organizuje Rok muzej u saradnji sa Gradskom opštinom Palilula u ponedeljak, 10.10.2016, a koncert počinje u 20 h.

Tom prilikom publika koja će doći u jednu od najlepših dvorana u Beogradu u UK Paliula moći će da čuje naše najbolje gitariste koji su se odazvali pozivu da nastupe: Vidoja Božinović – Džindžer (Riblja Čorba), Saša Ranđelović – Randja (Neverne Bebe), Bata Kostić (ex YU grupa ), Nebojša Antonijević – Anton (Partibrejkers), Dragan Jovanović-Krle (Generacija 5.), Dušan Kojić-Koja (Disciplina Kičme), Nikola Čuturilo – Čutura, Dušan Bezuha (Zona B).

Publiku će pozdraviti Aleksandar Žikić a pored gitarista kao gosti će se pojavitii i Dragoljub Crnčević-Crnke (Point Blank), Dejan Cukić, Nenad Stamatović – Nele (ex Bajaga i Instruktori), Čedomir Macura (Bajaga i Instruktori), Saša Lokner (Bajaga i Instruktori).

Koncert će biti ilustrovan i izložbom fotografija i artefakata Rok muzeja, a dizajn celog događaja će osmisliti I izvesti poznati beogradki umetnik Viktor Kiss.

Rok podmladak će predstaviti grupa Degeneza, pobednik Bunt Rok Festivala 2016. godine.

Zamisao je da se od prikupljenih sredstava osnuje fondacija pod imenom Zoran Božinović koja bi pomagala mladim talentima, u saradnji sa GO Palilula i našim poznatim i priznatim rok umetnicima.

Cena ulaznice je 500,00 dinara, a karte se mogu kupiti na biletarnici od 03.10.2016. godine, svakog radnog dana u periodu od 10 h do 16 h.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na telefon 011/2764526.