HITH Fest vol.2 u URMUS-u

Holidays in the Hram … HITH Fest #2 od 15. do 17. februaru u URMUS-u

 

Drugo izdanje HITH festival održaće se od 15. do 17.februara u Udruženju rok muzičara Srbije. Tokom tri festivalska dana nastupiće ukupno devet bendova: Overdrive (Zr), Kamene kare (Bg),  Lem Jem (Bg), Brat (Ue), Vrane kamene (Bg), Veto (Bg), She Loves Pablo (Zg), Muzika poludelih (Vs) i Bednici (Bg).

U cilju promocije rokenrola i oživljavanja domaće scene, URMUS je osmislio i već drugi put realizuje još jedan način da pomogne bendovima i ljubiteljima dobrog zvuka da se bolje upoznaju.

I ovog februara, na Sretenje, drugi put će se u ovom prostoru održati HITH fest, trodnevni festival na kojem će svirati ukupno devet bendova. Osim beogradskih, na sceni URMUSA naći će se i bendovi iz drugih gradova Srbije, ali i iz inostranstva.

– Ideja HITH festivala je stvaranje mogućnosti da beogradska publika čuje gradske bendove koje inače nema priliku toliko često da čuje, uklopljene sa bendovima van grada i države – kaže Luka Rašković, organizator festivala i dodaje:
– Time želimo da stavimo svima do znanja da alternativna scena nema granice, a prestonica scene će, na tri večeri, biti Udruženje rock muzičara Srbije.