Oktobarski rok za prijavu na BARF12

Tokom celog meseca oktobra trajaće prijava za novo izdanje Beogradskog autorskog rok festivalaBARF12. Finalno veče festivala održaće se 26. novembra u Domu omladine Beograda u sali Amerikana.

 

Festival BARF12

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, objavljuje konkurs za učešće bendova/autora na dvanaestom po redu izdanju festivala. Prijava bendova/autora za festival BARF12 trajaće od 1. do 31. oktobra 2023., nakon čega će 6 odabranih finalista nastupiti na finalnoj večeri. Finaliste kao i do sada bira komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a. Tradicija da se finalno veče festivala održava u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana, se ne menja, tako da će bendovi/autori finalisti imati priliku da uz najbolju produkciju prezentuju svoje pesme! Bendovi/autori se na BARF12 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka ili kao digitalno izdanje. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama!

Two Coins From Mercury - pobednici BARF10

Two Coins From Mercury – pobednici BARF10

VREDNE NAGRADE!

URMUS se uvek trudi da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala. I ovoga puta će biti tako za  BARF12.
Pobednike festivala očekuju vredne novčane nagrade: prvoplasirani bend/autor osvaja 80.000 RSD, a drugoplasirani 50.000 RSD. Pobednik po glasovima publike dobija snimanja singla u studiju MAŠINA 23 i nastup na Zaječarskoj gitarijadi 2024.
Pored novčanih nagrada, pobednike i finaliste očekuju i druge vredne nagrada. Veliko nam je zadovosljtvo predstavlja nastavak saradnje sa produkcijskom kućom Multimedia Music, koja pored medijske podrške obezbeđuje za pobednika festivala snimanje i objavljivanje digitalnog singla. Takođe će se u saradnji sa Multimedia Music objaviti i kompilacija pesama odabranih bendova sa ovogodišnjeg BARF-a.
Nastavlja se i uspešna saradnja sa Bunt Rok festivalom, te ovogodišnjeg pobednika BARF-a ćemo gledati u njihovom narednom izdanju.
Kompletan festival se snima audio i video, tako da će nastupi svih finalista biti objavljeni na zvaničnom YouTube kanalu festivala.
Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica našeg stalnog sponzora firme STUNNER.

Možemo očekivati još mnogo drugih vrednih nagrada, a URMUS kao organizator festivala nastoji da uveća nagradni fond do održavanja finalne večeri.

MAJDAN – pobednici BARF8

URMUS poziva sve bendove i autore da se u što većem broju prijave za učešće na Beogradski autorski rok festival!

Više informacija o uslovima učešća i nagradnom fondu možete naći ovde.

Formular za prijavu bendova/autora možete naći ovde.