Tijan Popović

Tijan Popović

Požarevčki roker, Tijan Popović, jedan od naših najperspektivnijih rok i heavy metal vokala, svoj prvi javni nastup je imao na 3K Dur-u, sa pesmom “Pakleni vozači” od Atomskog skloništa. Posle desetak godina, ostvario mu se dečački san, kada je istu pesmu otpevao uživo sa Atomcima na njihovom koncertu u Požarevcu u Septembru 2014. godine.

Tijan Popović

U Januaru 2016. godine objavljen je prvi singl za pesmu „Svetlo na kraju tunela“, u kome se kao specijalni gost pojavljuje naš poznati gitarista Bane Jelić. Pored Baneta u realizaciji spota su pomogli: Dragi Ivić, Rastko Negoicić, Veljko Arsić, Rajko Arsić, Andrej Tomić, Miodrag Bošković, Veljko Spasić, Vladimir Vasić i Ivan Ivanović

Posle prilično zapaženog uspeha sa  prvim singlom,  Tijan Popović u Martu 2016. godine predstavlja obradu pesme grupe Whitesnake, “Fool for your loving” koju je snimio sa svojim prijateljima i sjajnim muzičarima: Markom Milojevićem (bubnjevi), Srdjanom Brankovićem (bas i gitara), Mikicom Brankovićem (solo gitara) i Andjelom Išić (back vokali). Pesma je snimljena u studiju “Paradox”, a za video i audio produkciju je bio zadužen Srdjan Branković.

U Maju 2016. godine pojavljuje se i drugi singl i video za pesmu “Duboki Trag, koji je snimljen na lokalitetu Viminacijuma i u kome su glumili: Nevena Gligorijević, Dorijan Popović, Marko Mušikić, Janko Janković, a pri realizaciji su pomogli: Dragi Ivić, Jelena Vukazić, Miomir Korać.

Izdanja

  • Svetlo na kraju tunela (singl, Januar 2016)

  • Duboki trag (singl, Maj 2016)

Linkovi

Kontakt

Kontakt informacije, booking za nastupe ili sve dodatne informacije koje Vas zanimaju, a vezane su za Tijana Popovića