Tribina Rock & Roll u XXI veku

Tribina Rock & Roll u XXI veku

Tribina pod nazivom “Rock & Roll u XXI veku” u organizaciji Udruženja rok muzičara Srbije i RTS-a i emisije BUNT održaće se u petak, 02.12.2016.godine u prostorijama URMUS-a, u Mutapovoj 12, kod hrama Svetog Save, sa početkom u 19.00 časova.

Tribina Rock & Roll u XXI veku

Prva javna tribina koju pokreće Udruženje rok muzičara Srbije i RTS, imaće za temu rokenrol muziku u XXI veku i njen položaj u društvu, u svetu i kod nas.

Sagovornici na tribini će biti književnik i novinar Muharem Bazdulj, muzičar i kritičar Aleksandar Žikić i Maja Cvetković (E-Play), autorski rok muzičar

Učešće na Tribini će uzeti i profesor Ratko Božović, kompozitor Zoran Hristić, novinar i publicista Zoran Panović, sveštenik Vukašin Milićević i reditelj Vladimir Aleksić.

Ulaz na tribinu je slobodan, ali je zbog velikog interesovanja i što bolje organizacije, potrebno najaviti dolazak slanjem akreditacije na e-mail urmus.org@gmail.com.

Svi posetioci tribine će imati priliku da postave pitanja gostima i sagovornicima.

RTS kao jedan od organizatora ovog projekta će prikazati tribinu u celosti narednom terminu emisije BUNT.

Molimo sve članove našeg Udruženja, koji nisu u mogućnosti da prisustvuju tribini da pogledaju emisiju na RTS-u i daju svoje sugestije i primedbe, kako bi naredna tribina, koja se planira za tri meseca imala još veću medijsku pažnju i kvalitet.

Udruženje rok muzičara Srbije se još jednom zahvaljuje na promoći u realizaciji ovog projekta, organizaciji za zaštitu autorskih prava Sokoj.