U toku je prijava za BARF2022

Prijavi se na BARF2022

Počela je prijava za jedanaesto izdanje Beogradskog autorskog rok festivala – BARF11.

Festival BARF11

Udruženje rok muzičara Srbije (URMUS), organizator Beogradskog autorskog rok festivala, objavljuje konkurs za učešće bendova/autora na ovogodišnjem izdanju festivala. Prijava bendova/autora za festival BARF11 trajaće od 1. novembra do 5. decembra 2022., nakon čega će 6 odabranih finalista nastupiti na finalnoj večeri. Finaliste bira komisija sačinjena od renomiranih članova URMUS-a. Kao i prethodnih godina, finale festivala biće održano u Domu omladine Beograda, u sali Amerikana . Bendovi/autori finalisti imaće priliku da uz najbolju produkciju prezentuju svoje pesme! Svi bendovi/autori se na BARF11 prijavljuju sa po 3 autorske pesme, koje nisu objavljivane na nekom od nosača zvuka ili kao digitalno izdanje. Prethodni učesnici festivala mogu se ponovo prijaviti, ali sa novim autorskim pesmama!

Two Coins From Mercury - pobednici BARF10

Two Coins From Mercury – pobednici BARF10

VREDNE NAGRADE!

URMUS se kao i uvek potrudio da zajedno sa partnerima i prijateljima festivala obezbedi vredne nagrade za pobednike i učesnike festivala BARF11.
Pobednike festivala očekuju vredne novčane nagrade: prvoplasirani bend/autor osvaja 60.000 RSD, drugoplasirani 50.000 RSD. Pobednik po glasovima publike dobija snimanja singla u studiju MAŠINA 23 i nastup na Zaječarskoj gitarijadi 2023.
Pored novčanih nagrada, pobednike i finaliste očekuju i druge vredne nagrada. Pobednik festivala dobija snimanje i objavljivanje digitalnog singla za Multimedia Music, nastup na Bunt Rok festivalu 2023, i još mnogo drugih vrednih nagrada.
U saradnji sa Multimedia Music objaviće se i kompilacija pesama odabranih bendova sa ovogodišnjeg BARF-a.
Kompletan festival se snima audio i video, tako da će nastupi svih finalista biti objavljeni na zvaničnom YouTube kanalu festivala.
Svi bubnjari tradicionalno dobijaju po komplet palica našeg stalnog sponzora firme STUNNER.

URMUS kao organizator festivala nastoji da uveća nagradni fond do održavanja finalne večeri.

MAJDAN – pobednici BARF8

URMUS poziva sve bendove i autore da se u što većem broju prijave za učešće na Beogradski autorski rok festival!

Više informacija o uslovima učešća i nagradnom fondu možete naći ovde.

Formular za prijavu bendova/autora možete naći ovde.