Proglašeni pobednici BARF-a 2016

pobednici festivala BARF 2016

Proglašeni pobednici  festivala BARF 2016

Pobednici festivala BARF 2016

U petak 16.12.1026 u Domu omladine Beograda u sali Amerikana, održao se šesti Beogradski autorski rok festival. Na finalnoj večeri festivala nastupili su: Pogrešna odluka (Topola), Larska (Kragujevac), The Bite (Beograd), UV (Novi Sad), Infinitiv (Požarevac) i Viva Vops (Beograd).

Pored takmičarskog programa, na festivalu su jako uspešan nastup imali revijalni bendovi Evolucija i Bulevar Vodenih Mozaika.

Najveći broj glasova publike, a ujedno i nagradu publike, koju dodeljuje URMUS i muzički studio MAŠINA 23, 25 sati snimanja u muzičkom studiju MAŠINA 23, pripala je bendu Viva Vops iz Beograda.

Nagradu za najbolju interpretaciju i 50.000 dinara, koju dodeljuje struči žiri i organizacija PI osvojila je grupa The Bite iz Beograda.

Glavna nagrada – nagrada za najbolji autorski bend po odluci žirija u iznosu od 100.000,00 dinara koju dodeljuje SOKOJ, osvojila je grupa Larska iz Kragujevca.

U stručnom žiriju festivala bili su: Olga Kepdžija (novinar i autor emisije HIT 202), poznati rok kritičar i novinar Branimir Lokner i Dragoljub Crnčević – Crnke, gitarista, pevač i frontmen benda Point Blank.

Udruženje rok muzičara Srbije, kao organizator festivala se još jednom zahvaljuje svim prijavljenim bendovima, publici na odzivu, partnerima festivala, medijskim partnerima i svim prijateljima na podršci i želji da BARF postane i ostane respektabilan festival.

Vidimo se na BARF-u 2017!